Skip to the content

Studenti Studija turizma na Turizmijadi u Budvi!

U Budvi se od 04.05. do 08.05.2019. godine održava 12. Međunarodni kongres i sportske igre Fakulteta za turizam i hotelijerstvo. Na 12. kongresu učestvuje preko 1200 studenata iz čak 20 zemalja, a Manifestacija se realizuje u organizaciji Međunarodnog udruženja studenata turizma i hotelijerstva (IASTH) i domaćina – Studentske organizacije Turist sa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo iz Kotora.

Turizmijada predstavlja sportsko-akademsko okupljanje najtalentovanijih mladih ljudi iz sfere turizma i hotelijerstva, koji kroz radionice, edukativna takmičenja, studije slučaja i brojna sportska takmičenja razmjenjuju stečena znanja i iskustva, umrežavaju se i druže, a pritom stvaraju kontakte i sarađuju sa kolegama iz drugih zemalja. Cilj manifestacije je umrežiti i povezati sposobne i kreativne mlade ljude te potaknuti kulturnu i poslovnu razmjenu.

Studij turizma

Adresa: Sjeverni logor bb, Mostar 88104, BiH 

Email: st@unmo.ba 

Tel: 036 514 928 

Tel: 036 514 912

Jedinstveni plan i program

Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru organizuje multidisciplinarni akademski Studij turizma u organizaciji Ekonomskog fakulteta, Fakuleta humanističkih nauka, Agromediteraskog i Nastavničkog fakulteta.

Copyright © 2020 UNMO.ba